Messi scorer hattrick i nimålsdrama

Det spanske bundhold Deportivo La Coruña lignede på papiret en overkommelig modstander for FC Barcelona.

Men Messi og resten af Barca-stjernerne måtte kæmpe hårdt for at besejre oprykker-mandskabet i lørdagens sene opgør på Deportivo La Coruñas hjemmebane.

- Vi kunne have afgjort kampen i første halvleg, men Deportivo er stærke, når de spiller hjemme og har deres tilskuere i ryggen, siger Barcelonas spilstyrer Andrés Iniesta.

Barcelona begyndte kampen i et højt tempo, og allerede efter otte minutter stod der 2-0 til topholdet. Kort tid efter hamrede Lionel Messi bolden op i højre hjørne til 3-0 efter en fiks hælaflevering fra Cesc Fabregas.

Bagud med tre mål mod et af verdens bedste fodboldhold var oprykkerne så godt som udspillet. Men Deportivo La Coruña rejste sig med to hurtige mål, og så var kampen igen helt åben.

Mål-trolden Messi nettede for anden gang kort før pausen, men det samme gjorde Deportivo La Coruñas angriber Pizzi i starten af anden halvleg.

Barcelonas Mascherano gav oprykkerne en perfekt mulighed for at komme tilbage i opgøret, da han kort efter pausen fik sit andet gule kort og måtte forlade Riazor-stadionet.

Men selvom Barcelona var en mand i undertal, fuldendte Messi sit hattrick, og på trods af Jordi Albas selvmål kort før tid vandt Barcelona opgøret 5-4.

Barcelonas træner var lettet over sejren efter det nervepirrende opgør.

- Det positive er, at vi fik tre point, scorede masser af mål og selv med 10 mand kontrollerede vi for det meste opgøret. Kampen var ret skør, men Leo (Messi, red.) var fantastisk, lyder det fra Tito Vilanova efter slutfløjtet.

Det er 21. gang at Messi scorer hattrick for det spanske tophold. Med lørdagens sejr fastholder Barcelona forspringet til rivalen Real Madrid, som ligger otte point efter i La Liga.

Real Madrid vandt uden problemer 2-0 over oprykkerklubben Celta Vigo, som havde den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli i aktion under hele opgøret.

 

 

Dagens Gossip