Messi skadet, da Neymar sikrede Barcelona uafgjort

Det var ikke resultatet, der fik størst opmærksomhed, da Atlético Madrid og Barcelona onsdag spillede 1-1 i første af to kampe i den spanske Super Cup. I stedet løb den brasilianske troldmand Neymar med al fokus.

Det startede ellers godt for Madrid-klubben - og allerede i det 12. minut gjorde David Villa det onde ved sine tidligere holdkammerater. Efter et flot kontraangreb blev bolden lagt skråt tilbage til angriberen, der på en fremragende flugter hamrede bolden i nettet uden chance for Viktor Valdés i Barcelona-målet.

Helt så spektakulært var Neymars udligningsmål ikke, men brasilianeren fik dog vist, at han på trods af sin klejne højde også er farlig på hovedet. Neymar kom ellers først på banen tyve minutter inde i anden halvleg, men han skulle ikke bruge mere end ti minutter, før han har bragt balance i regnskabet.

Højrebacken Dani Alves gled som så mange gange før til baglinjen, og hans indlæg fandt Neymars pandebrask tæt under mål, og her svigtede den brasilianske landsholdsspiller ikke.

Efter målet satte et ellers sløjt spillende Barcelona-mandskab sig på kampen. Det blev dog ikke til mere end de to scoringer, og dermed er Super Cuppen helt åben inden næste uges returopgøret på Camp Nou. En kamp, hvor Barcelona muligvis må undvære deres helt store stjerne Lionel Messi.

I onsdagens kamp pådrog topscoren sig nemlig en lille forstrækning i baglåret, der nu truer med at holde ham på sidelinjen. Men nu hvor Neymar har fået gang i målscoringen, gør det måske heller ikke så meget. 

 

Dagens Gossip