Metallica-rockstjerne i rørende duet med datter

Når han optræder, plejer det at være med en elektrisk guitar, der spiller Metallicas hårde og hurtige rockmusik, i hånden.

Fredag havde James Hetfield dog skiftet elspaden ud med en akustisk guitar, ligesom rockmusikken var skiftet ud med en coverversion af Adeles "Crazy for You", som han fremførte sammen med sin 16-årige datter Cali.

Og det musikalske talent lader til at være gået i arv fra Hetfield til datteren. I hvert fald synger hun for sine lungers fulde kræft til stor glæde for både publikum og hendes tydeligt stolte far.

Anledningen til den eksklusive far-datter-optræden var velgørenhedskoncerten Acoustic-4-A-Cure, som har til formål at samle penge ind til kræftbehandling på børnehospitalet Benioff i San Francisco.

Foruden Hetfield og datterens Adele-cover kunne de fremmødte til Acoustic-4-A-Cure også opleve sangeren Sammy Hagar i en musikalsk hyldest til nyligt afdøde B.B. King, mens både Red Hot Chili Peppers-trommeslageren Chad Smith og komikeren Adam Sandler også optrådte.

Se duetten mellem Hetfield og datteren her: 

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip