Mette spiste clementiner fyldt med orme: Tjek jeres frugt grundigt, før I spiser den

De har deres sæsonpeak lige nu. Og de fleste danskere sætter hver dag i denne søde juletid tænderne i masser af clementiner. Men for Mette Petersen fra Korsør er det nu slut.

I begyndelsen af november fandt hun nemlig levende larver i en clementin fra et net, hun allerede havde spist af.

- Det var da ikke en rar oplevelse. Jeg havde lige spist tre, inden jeg skulle pille en til min datter. Da jeg skulle til at dele stykkerne ud til hende fik jeg trykket så hårdt på det ene stykke, at der kom hul på, siger Mette til Dagens.dk.

Nogle dage forinden havde hun ved et tilfælde set en video af larver i appelsiner, og derfor fattede hun mistanke og kiggede en ekstra gang.

-  Og der var de så. En masse små larver. De var svære at se, og jeg skulle godt ind i kødet for at skrabe dem ud, men clementinerne så jo rigtig lækre ud, du kunne virkelig ikke se, der skulle være noget som helst i vejen med den clementin, fortæller hun til Dagens.dk.

Mette har efterfølgende lagt en video op på Facebook for at advare andre om, at det nok er en god ide at tjekke frugterne først, men hun bebrejder hverken firma eller butikken, hvor hun købte clementinerne.

- Men jeg har fået ødelagt min lyst til flere clementiner i år, siger hun til Dagens.dk.

Du kan se Mette Facebook-opslag og hendes videooptagelse af larverne lige her:
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Mette Petersen.

 

Dagens Gossip