MH370: 185.000 kroner forsvundet fra fire passageres konti efter flystyrt

Skrevet af Anders Reinholdt

15/08/2014
I en række mystiske transaktioner har fire passagerer fra det forsvundne MH370-fly mistet omkring 185.000 kroner, der er blevet trukket fra deres konti, skriver Mirror Online. Malaysisk politi siger til Mirror, at man efterforsker de mærkelige transanktioner, som angiveligt har fundet sted i juli. Og politiet holder alle muligheder åbne, for man kan ikke afvise, at en med adgang til bankens interne servere kan have overført pengene. MH370 forsvandt den 8. marts på en tur fra Beijing til Kuala Lumpur med 227 passagerer og 12 kabine-ansatte ombord. Flyet er endnu ikke fundet, men al efterforskning peger på, at flyet er et sted i det Indiske Ocean.

Mest læste i dag

I en række mystiske transaktioner har fire passagerer fra det forsvundne MH370-fly mistet omkring 185.000 kroner, der er blevet trukket fra deres konti, skriver Mirror Online.

Malaysisk politi siger til Mirror, at man efterforsker de mærkelige transanktioner, som angiveligt har fundet sted i juli. Og politiet holder alle muligheder åbne, for man kan ikke afvise, at en med adgang til bankens interne servere kan have overført pengene.

MH370 forsvandt den 8. marts på en tur fra Beijing til Kuala Lumpur med 227 passagerer og 12 kabine-ansatte ombord.

Flyet er endnu ikke fundet, men al efterforskning peger på, at flyet er et sted i det Indiske Ocean.