Michael Gravgaard bliver sportschef på tv

Michael Gravgaard bliver ny sportschef for CANAL9 og CANAL8 Sport, når han den 15. september afløser Anders Bay, der skal være kommunikations- og marketingsdirektør i Brøndby.

Den tidligere landsholdsspiller fungerer i øjeblikket som studievært og fortsætter i den tjans, men kommer samtidig til at være chef og skal blandt andet være med til at 'videreudvikle kanalernes profil i offentligheden, ligesom han vil deltage i kommercielle aktiviteter og forhandlinger om rettigheder,' skriver tv-kanalen i en pressemeddelelse.

- Kombinationen af hans unikke indsigt i både fodboldens og TV-mediets verdener gør ham til et yderst velkvalificeret valg. Han har været en del af vores hold i tre år. Her har han været med til at tegne vores profil som studievært og samtidig tilegnet sig masser af værdifuld viden om TV-mediet. Michael arbejder med stor entusiasme og hans professionelle indstilling parret med god kommerciel indsigt gør, at han er både vellidt og nyder stor respekt såvel internt som eksternt, udtaler Charlotte Repholtz, Country Manager for CANAL9 og CANAL8 Sport.

Selv siger Gravgaard:

- Jeg brænder for fodboldmiljøet og ser en stor udfordring i fortsat at udvikle vores produkt til glæde og gavn for alle vores mange seere. Det handler om at formidle spillet, dramaerne og naturligvis de gode historier på en måde, så interessen for dansk og international fodbold bliver endnu større. Vi skal skabe oplevelser hjemme i stuerne – det er et klart mål for mig, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Michael Gravgaard om sit nye job.

 

Dagens Gossip