Michelle Obama er bekymret for … Justin Bieber

Hollywood er splittede, når det gælder Justin Bieber, 19, og ikke mindst, hvad der er det rigtige for ham efter den seneste tid.

Til gengæld er USA’s førstedame, Michelle Obama, ikke i tvivl om, hvad hans forældre bør gøre.

Michelle Obamas mand har været tvunget til at se på den underskriftindsamling, der er samlet af mere end 100.000 amerikanere, som alle vil have smidt Justin Bieber ud af USA

- Jeg ville sørge for at have ham helt tæt på mig. Om det mere er råd end handlinger, der skal til. Jeg ville være meget til stede i hans liv lige nu. Og jeg ville sandsynligvis bruge meget tid sammen med ham, bare for at være der for at tale - for at finde ud af, hvad der foregår i hans hoved og finde ud af, hvem der er i hans liv og ikke er det, siger Michelle Obama til ABC News.

Michelle og Barack Obama har selv to døtre – Sasha på 12 og Malia på 15 år – og kender alt til, hvor svært det er at gå fra barn til voksen.

Få alle detaljerne fra Justin Bieber-skandalen på kigind.com

- Jeg fandt ud af, at det (nærvær, red.) var det, mine børn havde brug for. De vil bare være tæt på dig – de vil bare have råd fra en forælder. De vil have, at du er i deres hverdag, fordi sagen er, at han (Justin Bieber, red.) stadig er et barn. Han er stadig ved at blive voksen. Så jeg ville være tæt på ham, slutter Michelle Obama.

Af Laura Linnea Frederiksen, KIG IND/NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip