Midt i slutspillet: BSV's cheftræner sygemeldt med stress

Bjerringbro-Silkeborg skal nu ikke blot forsøge at kæmpe sig ovenpå igen efter en elendig start på håndboldligaens slutspil, hvor det er blevet til to nederlag i lige så mange kampe: De skal også undvære klubbens mangeårige træner Carsten Albrektsen, der efter samråd med sin læge er dømt ude med stress midt i den spillemæssige krise.Det skriver klubben selv i en pressemeddelelse.

Albrektsen har fået bevilget sygeorlov, og per dags dato overtager assistenttræner Claus Uhrenholt ledelsen af holdet, der har lidt hele seks nederlag i træk under Albrektsens ledelse. Uhrenholdt får Bjerringbro-Silkeborg-spilleren Mathias Madsen som sin assistent.

- Stress er en sygdom, der skal tages meget alvorligt, så vi støtter Carsten al det, vi kan. Presset på en cheftræner i topsport er enormt, og Carsten har meget store krav og forventninger til sig selv. Med symptomer på stress er det derfor den eneste rigtige beslutning, at han går på sygeorlov, og det har vi naturligvis straks bevilget, siger Bjerringbro-Silkeborgs adm. direktør, Frank Lajer.

- Vores bekymring går først og fremmest til Carsten. Han skal have al den ro, han har behov for. Og i den sammenhæng er det trygt at vide, at ansvaret er lagt i hænderne på en erfaren træner, der har stået i situationen som chef i et slutspil før, siger Frank Lajer med henvisning til Uhrenholts fortid som cheftræner i Team Tvis Holstebro.

Næste kamp i slutspillet er hjemme mod Skjern Håndbold lørdag 13. april.

 

 

 

 

Dagens Gossip