Midtjysk par varetægtsfængslet i våbensag i Skallebølle på Fyn

Den 27-mand og den 23-årige kvinde fra Midtjylland, der i dag blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Odense, er begge blevet fængslet, forløbig til den 14. januar.

De to rifler og to haglgeværer med ammunition, som blev fundet i parrets bil i Skallebølle på Fyn, stammer angiveligt fra et indbrud i Jylland.

Manden afgav i grundlovsforhøret en længere forklaring om parrets færden inden ankomsten til Fyn, men lavede så forklaringen om til sidst. Han erkendte dog besiddelsen af våbnene og ammunitionen. Kvinden nægtede sig skyldig og forklarede, at parret blot var på en køreturetur for at besøge nogle venner.

- Forklaringerne fra parret er så vidt forskellige, at det kræver en nærmere efterforskning at få belyst sagens rette sammenhæng. Da det ikke kan udelukkes, at andre personer end de to fængslede er involveret i sagen, ønsker jeg ikke på nuværende tidspunkt at gå i detaljer med, hvad parret har forklaret i retsmødet, siger anklagerfuldmægtig Anders Ulrichsen, der var anklager i grundlovsforhøret.

Parret drønede ind på en fynsk families græsplæne i byen Skallebølle, mens de sad og så fjernsyn i huset. Kvinden, der bor i huset, råbte ud af vinduet, at de skulle forsvinde fra hendes græsplæne. Bilisten forlangte at få udleveret nøglerne til familiens bil, som holdt i en indkørsel, da hans egen var kørt fast på græsplænen. Men det ville familien ikke, så han smadrede ruden i en udestue. Den påvirkede bilist truede herefter med, at han havde skarpladte våben i bilen, og det fik familien til at ringe efter politiet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip