Mikkel Beha Erichsen: Jeg får utroligt meget sex

Af redaktionen, FEMINA, Aller Media

Mikkel Beha Erichsen er en populær vært på TV2’s Go’morgen Danmark, og noget tyder på, at han også er populær hos den kvindelige del af Danmarks befolkning. Men den eftertragtede studievært har kendt sin kone Marian i 27 år, og de to har fundet opskriften på langtidsholdbar kærlighed. Det fortæller han til FEMINA.

Bryster! Store, små, fyldige eller flade? Se 27 par i alle størrelser

- Kærligheden skal passes hele tiden. Man skal aldrig tage den for givet. Man skal hele tiden vedligeholde den og give den nye fælge eller en ny lakering. Man skal hele tiden pimpe sin kærlighed. Vi er jo alle sammen i bevægelse hele tiden. Det er kærligheden mellem to mennesker også, det skal man hele tiden være opmærksom på. Vores kærlighed er ikke den samme, som den var for 10 år siden. Dengang handlede vores kærlighed om noget andet, for vi var far, mor og tre børn og alle deres venner og tre kyllinger til aftensmad hver aften og kæmpestore indkøb i Netto og otte liter mælk hver dag. Min og Marians kærlighed lå i periferien, fordi de her tre børn skulle ha’ så meget. Pludselig var der kun to drenge, der boede hjemme. Så én. Og han ringer og siger: ’Jeg sover hos Otto, og jeg skal til noget stævne i morgen, så jeg kommer først hjem søndag.’ BOM. Pludselig har vi to døgn, hvor vi bare er os.

Skal skynde sig at knalde
Og hvad gør de så, når de er alene hjemme?

- Så har vi utrolig meget sex, siger Mikkel Beha Erichsen.

Renée Toft Simonsen er træt af ’små ultraglatte misser’ og er selv mere til væg-til-væg-tæppe.

Det har der ikke været megen alenetid til førhen. I hvert fald krævede det alternative løsninger, fortæller han.

- Med alle de børn, der boede hjemme, og alle deres venner, der var her, har vi været vant til, at lige så snart man endelig var alene et kort øjeblik, så skulle man skynde sig at knalde. Det er heldigvis blevet ved. Så vi synes hver gang: Hov, nu er vi alene, nu skal vi skynde os at knalde. Nu har vi pludselig bare to døgn i træk, siger han til FEMINA.

 

Dagens Gossip