Mikkel Bødker lyner igen forgæves i NHL

16/01/2015

Mikkel Bødker sprudler i øjeblikket forgæves for Arizona Coyotes i NHL.

Natten til fredag kom den danske stjerne endnu en gang på måltavlen, da hans klub led det tredje nederlag i træk i verdens stærkeste ishockeyliga.

Bødker udlignede til 1-1 med en fremragende scoring i et 1-4-nederlag på egen is til Calgary Flames.

Den 25-årige dansker leverede en fornem soloaktion, da han i anden periode tog et træk tilbage og i et sandt mylder af modspillere fandt et lille hul og sendte pucken over målstregen.

Bødker har nu scoret fem gange i de seneste fire kampe for Coyotes. Desværre for danskeren har hans holdkammerater i samme periode blot bidraget med tilsammen tre scoringer. Derfor er det kun blevet til en enkelt sejr i de seneste fire kampe.

Med sine i alt 14 scoringer i denne sæson overgår Mikkel Bødker en anden dansker med succes i NHL.

Jannik Hansen scorede natten til fredag sit 10. sæsonmål for Vancouver Canucks, der slog Philadelphia Flyers med 4-0. Hansen scorede kampens sidste mål for de canadiske gæster.