Mikkel Hansen er spændt på dansk VM-niveau

Skrevet af admin

20/01/2015

Mest læste i dag

Indtil videre har det været svært at vurdere Danmarks sande styrke ved håndbold-VM i Qatar, fordi modstanderne har været upåagtede Argentina og Saudi-Arabien.

Selv om Danmark kun spillede uafgjort mod Argentina i åbningskampen, så mangler man at se holdet mod et mandskab i topklasse.

Det sker tirsdag aften mod Tyskland, og det glæder Mikkel Hansen sig personligt til.

- Vi har jo ikke rigtigt spillet mod et topmandskab. Jeg ved godt, vi har smidt et point mod Argentina, men jeg vil stadig mene, at Tyskland er af en helt anden kaliber. Så det bliver spændende at se, hvor vores niveau ligger, siger Mikkel Hansen.

- Tyskland har et spændende hold med en masse unge spillere, som gerne vil fremad. De har et rigtigt solidt forsvar med dygtige målmænd. Og de løber en rigtig god kontra.

- I angrebet spiller de disciplineret håndbold og mister ikke så mange bolde, så det bliver helt sikkert en svær kamp, men også en spændende kamp.

- Det er den første modstander, hvor vi virkelig har et stort kendskab til mange af spillerne fra Bundesligaen, siger Paris Handball-stjernen.

Tyskland har vundet over både Polen og Rusland i det indledende gruppespil, og det er sket med fuld fart i kontrafasen. Tyskernes kontramaskine skal stoppes, mener Mikkel Hansen.

- Tyskerne vil jo meget gerne spille ligesom os med et solidt forsvar, en god kontra og med noget tempofyldt håndbold.

- Vi skal spille, som vi plejer. Vi spiller mere eller mindre på samme måde. Begge hold vil gerne stå godt i forsvaret og få en masse kontramål ud af det. Det bliver sjovt at se, hvem der kommer til at vinde den kamp.

- Der er lang vej for os endnu. Men det hjælper selvfølgelig på det at vinde over Tyskland, påpeger Mikkel Hansen.

Kampen begynder klokken 19.

/ritzau/