Mikkel Hansen er spændt på dansk VM-niveau

Indtil videre har det været svært at vurdere Danmarks sande styrke ved håndbold-VM i Qatar, fordi modstanderne har været upåagtede Argentina og Saudi-Arabien.

Selv om Danmark kun spillede uafgjort mod Argentina i åbningskampen, så mangler man at se holdet mod et mandskab i topklasse.

Det sker tirsdag aften mod Tyskland, og det glæder Mikkel Hansen sig personligt til.

- Vi har jo ikke rigtigt spillet mod et topmandskab. Jeg ved godt, vi har smidt et point mod Argentina, men jeg vil stadig mene, at Tyskland er af en helt anden kaliber. Så det bliver spændende at se, hvor vores niveau ligger, siger Mikkel Hansen.

- Tyskland har et spændende hold med en masse unge spillere, som gerne vil fremad. De har et rigtigt solidt forsvar med dygtige målmænd. Og de løber en rigtig god kontra.

- I angrebet spiller de disciplineret håndbold og mister ikke så mange bolde, så det bliver helt sikkert en svær kamp, men også en spændende kamp.

- Det er den første modstander, hvor vi virkelig har et stort kendskab til mange af spillerne fra Bundesligaen, siger Paris Handball-stjernen.

Tyskland har vundet over både Polen og Rusland i det indledende gruppespil, og det er sket med fuld fart i kontrafasen. Tyskernes kontramaskine skal stoppes, mener Mikkel Hansen.

- Tyskerne vil jo meget gerne spille ligesom os med et solidt forsvar, en god kontra og med noget tempofyldt håndbold.

- Vi skal spille, som vi plejer. Vi spiller mere eller mindre på samme måde. Begge hold vil gerne stå godt i forsvaret og få en masse kontramål ud af det. Det bliver sjovt at se, hvem der kommer til at vinde den kamp.

- Der er lang vej for os endnu. Men det hjælper selvfølgelig på det at vinde over Tyskland, påpeger Mikkel Hansen.

Kampen begynder klokken 19.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip