Mikkel Hansen: Kønt var det ikke

Sverige blev holdt nede på blot 23 mål, da de danske håndboldherrer vandt 24-23 i en VM-testkamp i Malmö Arena mandag aften.

Det var mere end godkendt, men alligevel er der ting, som kan gøres bedre i det danske forsvar inden januars VM-slutrunde i Qatar, mener Mikkel Hansen.

- Det var vores første kamp sammen i lang tid. Kønt var det ikke, men lige meget hvad er det altid fedt, når man vinder som hold. Også selv om vi var en lille smule presset til sidst.

- Det viser god karakter, siger Mikkel Hansen.

Svenskerne fik lov til at lave for mange indspil til stregen, og det gav en del nemme mål til hjemmeholdet.

- Forsvaret var udmærket. Vi stod ok, men der var nogle misforståelser hist og pist, hvor de kom lige lovlig let igennem.

- Sådan er det, når man dækker lidt anderledes, end hvad vi er vant til. Det tager lidt tid og ikke blot fem træninger, siger Mikkel Hansen.

Den danske VM-bruttotrup har været samlet i under en uge, og det kunne ses på banen, hvor angrebsspillet endnu ikke sad helt i skabet.

- Der blev ikke scoret så mange mål, og det vidnede om to hold, der ikke har spillet i et stykke tid, og som lige skal finde sig selv rent angrebsmæssigt, vurderer Mikkel Hansen.

Paris Handball-stjernen blev kampens topscorer med otte kasser, og han scorede dermed en tredjedel af de danske mål - heraf fem i anden halvleg.

Næste VM-testkamp bliver mod Slovenien på fredag i Odense. Danmark skal også spille yderligere to testkampe lørdag og søndag, inden holdet skal i aktion ved VM mod Argentina 16. januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip