Mikkel Hansen: René Toft ramt af børneudvisninger

Der røg to fingre i vejret fra det slovenske dommerpar alt for ofte i 24-24-kampen mellem Danmark og Argentina ved VM i Qatar.

Syv udvisninger til hvert hold blev det til, og det var for mange, mener Mikkel Hansen, som ærgrede sig over den hårde linje, der var med til at ødelægge kampen for danskerne.

- Det er ærgerligt, at vi mistede vores bedste treer (René Toft Hansen, red.) efter et kvarter, hvor han havde fået to børneudvisninger, men sådan er det. Derfor skal vi stadig være langt bedre end Argentina, som også fik syv udvisninger.

- Det er en mærkelig følelse at stå med syv udvisninger til hvert hold, uden at kampen har været fysisk spillet. Det er underligt, siger Mikkel Hansen.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson tog konsekvensen og skiftede René Toft Hansen ud efter et kvarter og to udvisninger.

- Det blev en kort kamp for mig. Desværre, for jeg ville gerne have bidraget med noget mere, lyder det kortfattet fra forsvarsspecialisten René Toft Hansen.

- Jeg synes, det var for dårlig en dommerlinje. Det er VM. Vi må godt få lov at gå til stålet. Argentinerne smed sig ret hurtigt.

- Det var svært at finde ud af dommernes linje, og vi fandt den faktisk aldrig i kampen, og det blev vores hæmsko til sidst, mener René Toft Hansen.

- Jeg synes, det var for mange udvisninger til os. Jeg synes på ingen måde, at det var en hårdt spillet kamp. Men vi blev bange for at tage fat til sidst.

- Vi var bange for at få en udvisning. Det kunne have været katastrofalt med en udvisning i de sidste minutter, men vi blev for passive, siger stregspilleren.

Mikkel Hansen regner med, at dommerlinjen bliver mere normal længere henne i turneringen.

- Det er sjovt, at hver eneste gang man spiller de første kampe ved en slutrunde, så er der altid nogle nye fuldstændige vanvittige regler, som gør, at folk flyver ud med tominutters udvisninger.

- Så kommer man videre i turneringen, og så er man tilbage til de gode gamle regler, hvor man må spille fysisk hårdt, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip