Mikkel Hansen tror på nyt dansk forsvar

Mikkel Hansen havde is på både venstre hånd og højre knæ, da han kom ud fra omklædningsrummet efter 35-30-sejren over Slovenien.

Men der er ingen alvorlige skader, forsikrer en nedkølet Mikkel Hansen.

- Jeg fik min finger fast i en trøje i anden halvleg, nedtoner Mikkel Hansen de store isposer.

Mikkel Hansen ser efter tre sejre ved Totalkredit Cup frem til VM i Spanien, hvor det for alvor går løs om under en uge.

Det nye danske offensive forsvar skal spilles endnu bedre sammen - og senest efter det indledende gruppespil, mener Mikkel Hansen.

- Det handler om at gøre tingene 100 procent - især med det nye system. Det skal fungere fra 1/8-finalerne, hvor det er knald eller fald. Hvis vi får gang i forsvaret, så ser det godt ud.

- Indtil videre har vi løbet rigtigt gode kontraer, siger Mikkel Hansen.

Paris Handball-stjernen ser positivt på de muligheder, Danmark har med flere systemer i forsvaret.

- Det er fint, hvis det ene forsvarssystem ikke fungerer en dag. Så har vi en anden form for forsvar - og en måde at tage initiativ på. Jeg synes, det ser fint ud begge dele i de perioder, vi er koncentrerede, siger han.

Mod Slovenien, som fik lov at score 18 mål i anden halvleg, svigtede det danske forsvar ved flere lejligheder.

- Jeg vil sige, at jeg også selv manglede lidt koncentration i de afgørende situationer, og hvis der kommer lidt tvivl hos mig, og ham der står ved siden af mig, så begynder vi at lave de små fejl.

- Og så lukker vi for mange mål ind, forklarer Mikkel Hansen.

Danmark åbner VM med en kamp mod Qatar i spanske Sevilla, og det giver mulighed for at spille holdet endnu bedre sammen.

- Det bliver et anderledes mesterskab i år, hvor der er to kampe i træk flere gange. Hvis vi kommer videre, så får vi flere hviledage, og så ser vi måske hold, der er lidt mere parate, siger Mikkel Hansen.

Den danske målsætning ved VM er at nå frem til semifinalen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip