Mikkel Hansen: Vi må parkere skuffelsen til efter VM

Skrevet af admin

30/01/2015

Mest læste i dag

Mikkel Hansen har for en stund lagt skuffelsen over nederlaget i VM-kvartfinalen mod Spanien bag sig.

For de danske håndboldherrer må ikke lade onsdagens 24-25-nederlag genere op til og under de kommende to placeringskampe ved VM i Qatar.

Vinder Danmark fredagens kamp over Slovenien, så er holdet sikret en plads i OL-kvalifikationen om at deltage ved legene i Rio næste år.

- Nu venter der en vigtig kamp mod Slovenien i forhold til OL. Alle spillere vil meget gerne til OL, så vi forstår vigtigheden af kampen.

- Så vi må parkere skuffelsen til efter turneringen, hvor man lige har nogle dage for sig selv, hvor man kan samle sig selv op og forberede sig på den næste halvdel af sæsonen, som vel for os alle sammen bliver spændende, siger Mikkel Hansen.

Det danske spil har haltet i flere kampe ved VM, og derfor kan de kommende VM-kampe bruges ekstra meget.

- Prøv at hør, vi skal udnytte de to kampe godt, så vi kan blive endnu bedre til de ting, som vi har ændret på, siger Mikkel Hansen.

Han ser frem mod de to placeringskampe om at blive nummer fem til otte. Top-syv ved VM får adgang til OL-kvalifikationen.

- Det handler både om OL-kvalifikation og om vores udvikling som hold, vores forståelse og spilkoncept i forsvar og angreb. Det skal vi udvikle. I stedet for at sige: Nu kan vi ikke komme videre, og så er det også ligegyldigt det hele.

- Vi skal bruge de to kampe konstruktivt til at blive endnu bedre i den måde, vi spiller på. Og se om vi kan give færre mål væk og udrydde de misforståelser, vi mere eller mindre har haft i hver eneste kamp.

- Vi skal spille godt i angrebet, kontrafasen og blive endnu mere trygge i de roller, som vi har fået i nogle af spillets facetter, siger Mikkel Hansen.

Kampen mod Slovenien fløjtes i gang klokken 16.30.

/ritzau/