Mikkel Kessler indstiller karrieren

Skrevet af admin

01/02/2015

Mest læste i dag

Det er efterhånden 20 måneder siden, at bokseren Mikkel Kessler senest har været i ringen.

Og selv om han i maj på et pressemøde annoncerede, at han fortsat jagtede en storkamp, har han tilsyneladende opgivet håbet nu.

I Ekstra Bladet søndag siger 35-årige Kessler i hvert fald, at han ikke længere betragter sig selv om aktiv bokser.

- Jeg har brugt lang tid på at overveje de tilbud om kampe, jeg har fået forelagt gennem de seneste seks-otte måneder.

- Da det kom til stykket, var ingen af disse mulige kampe dog de rette til at motivere mig på det niveau, der kræves for at gå ind i bokseringen igen, siger han til avisen.

Mikkel Kessler har specielt haft to opgør højt på ønskesedlen. Den ene var muligheden for en revanche mod amerikaneren Andre Ward, der besejrede Kessler i en VM-titelkamp i Oakland i Californien i 2009.

Den anden var en tredje VM-kamp mod briten Carl Froch. Begge boksere har hver besejret den anden en enkelt gang.

Det er dog ikke lykkedes at lande aftaler med de to boksere, og alternativerne tiltale altså ikke danskeren.

Dermed ser Mikkel Kessler revanchekamp mod Carl Froch i O2 Arena i London tilbage i maj 2013 ud til at blive karrierens sidste. Der er dog en lille kattelem åben.

- Jeg er altid i en ordentlig træningstilstand. Det vil jeg fortsætte med at være, for det er en kæmpe del af mit liv, men som sagerne har udviklet sig, er jeg fra dags dato at regne som pensioneret i boksemæssig forstand.

- Kommer Sauerland (Kesslers promotor, red.) med Froch eller Ward, så er det en ny situation, som jeg naturligvis vil overveje, siger Mikkel Kessler.

Han nåede at bokse 49 kampe som professionel, hvoraf han vandt de 46. Foruden Froch og Ward tabte han til waliseren Joe Calzaghe tilbage i november 2007.

/ritzau/