Mila Kunis gider ikke udtrykket ‘Vi er gravide’

Som gæst i det amerikanske talkshow Jimmy Kimmel Live har den 30-årige skuespiller Mila Kunis ønsket at sende et signal til mænd der antyder, at de også bærer på deres kvindes barn ved at sige ’Vi er gravide’.

- Stop med at sige: ’Vi er gravide.’ Vi er ikke gravide. Du er ikke gravid, siger hun.

Mila Kunis taler ud om graviditeten

Den gravide skuespiller medvirkede i programmet den 10. juni, hvor hun talte om, hvordan man forbereder sig på at få et barn.

Talkshowværten ventede barn

Men værten Jimmy Kimmel gjorde Mila Kunis vred, da han sagde, at han og hans kone også venter sig et barn.

- Min kone og jeg er gravide. Vi skal også snart have et barn, sagde Jimmy Kimmel, hvis kone Molly McNearney er gravid med parrets første barn.

Den vrede Mila Kunis var dog hurtig med et svar.

- Åh, I skal begge have et barn? Du og din kone er gravide?, spurgte hun sarkastisk.

Fædre er ikke gravide

Og så fik Jupiter Ascending-skuespilleren pludselig noget på hjerte, hun greb en mikrofon og begyndte en brændende tale.

- Hej. Jeg er Mila Kunis med en vigtig meddelelse til alle jer kommende fædre. Stop med at sige ’Vi er gravide’. Du er ikke gravid.

Skuespilleren forklarede samtidig fædrene, at deres morgenkvalme ikke skyldtes, at de var ved at bringe et liv til verden, men i stedet tømmermænd.

- Ved I, hvor mange tequila-shots, vi har fået? Ingen. For vi må ikke drikke tequila-shots. Vi må ikke få noget som helst, sagde Mila Kunis.

Fødslen skal være naturlig

Ashton Kutchers forlovede forsatte desuden med at sige, at alle gravide kvinder og hende selv ’har jeres lille kærligheds-trold til at vokse inde i os alle sammen. Alt du gjorde var at vende dig om på siden og falde i søvn!’

Mila Kunis får royal polterabend

Den tidligere That 70s Show-stjerne fortalte også om at forberede sig på sit første barn sidste måned, hvor hun afslørede, at hun og Ashton Kutcher vil have, at fødslen skal være så naturlig som mulig.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip