Miley Cyrus: Jeg er jo en omvandrende joke

Hun skejer ud og forarger med sit sceneshow, sine private, intime billeder og bemærkelsesværdige udtalelser.

Den unge sangerinde Miley Cyrus kan lide at småprovokere, for hun tager nemlig ikke sig selv alt for seriøst. Det forklarer "Wrecking Ball"-hitmageren til det australske tv-show Sunrise ifølge.

- Det gør mig ikke noget, når folk siger, jeg er skør. For jeg er skør. Hvis jeg ikke var sanger, ville jeg nok lave noget standup, siger 21-årige Cyrus og uddyber:

- Jeg er jo en omvandrende joke.

Miley Cyrus brød for nogle år siden med sit "Disney"-image, der ellers etablerede hendes navn og stjernestatus. Men alligevel var det først for et år siden, at den unge sangerindes liv tog en mental drejning.

- For et år siden besluttede jeg for at ændre mit livssyn. Nu er mit mål bare at være lykkelig. Jeg er vokset op i al den berømthed og set, at hverken penge eller status gør noget som helst ekstra godt for én, siger sangerinden.

Derfor pepper hun sig selv op med flagrende tøj og vilde frisurer for at bevare jordforbindelsen, fortæller hun videre.

- Ja, jeg er jo nok bare lidt for meget mig selv, joker Cyrus.

Miley Cyrus er i øjeblikket i Australien som en del af hendes "Bangerz"-turné, der i juni bragte hende forbi Forum i København.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip