Miley Cyrus med onani-smutter - se det ucensurerede billede her

Hvis man kunne give en pris for den mest grænsesøgende opførsel det forløbne år, så kunne den meget vel gå til Miley Cyrus.

Den 21-årige skandaleprinsesse har så at sige gjort alt tænkeligt for at bryde med den polerede Hannah Montana-karakter og i stedet manifestere sig som en kælen, sexglad, rebelsk popstjerne.

SE OGSÅ: Kameltå og bryster: Miley Cyrus chokerer med nye billeder

I aften rammer sangerindens Bangerz Tour byen Tampa på Floridas vestkyst, og allerede nu lægges der i kakkelovnen til et hedt show.

Onsdag aften lagde Miley Cyrus et billede på Instagram, hvor hun slikker sol på stranden. Og den ene hånd - ja - den er solidt plantet i skridtet, som lå hun og onanerede.

SE OGSÅ: Ucensureret: 18 studerende viser gina'en frem

- #fuckyeahtampa yasss that's a bruise on my arssss, skriver hun.

Stjernen påpeger selv det blå mærke på den ene balle, der vidner om, at det kan være en vild omgang, når Bangerz Tour lægger vejen forbi.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På næsten rekordtid har Miley Cyrus formået at transformere sit image fra Disney-idol til møgprovokerende popsild. Og lige siden, hun twerkede sig selv på dagsordenen under det store VMA-show i august, har hun brugt hver en given chance for at puste lidt til den i forvejen imponerende hype.

SE ONANI-BILLEDET UCENCURERET HERUNDER:

 

Dagens Gossip