Mindeord om Inger Jensen

Mindeord

Efter lang tids svær sygdom sov Inger Jensen stille ind på Fredericia Sygehus søndag den 7. juli. I en alder af kun 66 måtte hun opgive kampen mod den sygdom, som har plaget hende i mange år.

Inger var født og opvokset på Vestkysten mellem Varde og Esbjerg. Hun var en arbejdsom kvinde og drev i mange år Markedskroen i Varde. Et populært sted for Handelsfolk der kom på landskendte kreatur marked i byen. Men også mange af byens borger kom og holdt deres fester hos Inger ligesom den gamle krostue flittig blev besøgt.

Inger var af den ”gamle” kogekone type, og alle som har fået mad fra hendes gryder glemmer det aldrig.

For år tilbage afhændede Inger kroen og købte Værtshuset Snapstinget på Haderslevvej i Kolding. Inger blev hurtig velset i byen og fik en god forretning op at køre. Hun var utrolig vellidt blandt stedets publikum.

Snapstinget var ikke bare en forretning. Inger havde et stort hjerte og hjalp gerne, hvis der var en som havde behov for det. Mange af hendes gæster var også hendes personlige venner. Efter nogle år tvang helbredet desværre hende til at stoppe på arbejdsmarkedet.

Også hendes børn og børnebørn stod hende meget nær. Hun gjorde alt for at de skulle få en god start i livet. Hver år var børnebørnene med hende på ferie, og fik det indtryk, at det var med til at styrke familiebåndet.

Nu er Inger ikke blandt os mere, men hun vil altid være gos i vore hjerter, og vi mindes alle de gode oplevelser vi har haft sammen. Vore tanker går nu til de efterladte, som har mistet en god mor, farmor og søster.

Ære være Ingers minde.

På vennernes vegne.

Indsendt af: Gunner Nielsen, Skovlundvej 52, 6000 Kolding.

 

Dagens Gossip