Miss Danmark på vej til Miss Universe i USA

Skrevet af Holger Madsen

03/12/2012
Den 19-årige Josefine Hewitt fra Esbjerg er nu på vej med flyveren til Las Vegas, og her venter årets største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence af dem alle, nemlig Miss Universe. Som vinder af Miss Danmark 2012 er det nemlig hende, der skal repræsentere Danmark ved den store finale. - Vi er naturligvis spændte på hvordan det vil gå vores dejlige repræsentant, personligt synes jeg, at hun er så typisk dejlig skandinavisk at hun forhåbentlig vil være med i toppen, når finalen afvikles den 19. december, siger en tydelig spændt National Director, Lene Memborg fra Miss Danmark Organisationen i Varde. Miss Danmark-titlen forpligter, og af tidligere vindere kan nævnes supermodellen Helena Christensen. Lige nu må vi så krydse fingre for, at Josefine klarer den godt over there. Foto: Media.dk.

Mest læste i dag

Den 19-årige Josefine Hewitt fra Esbjerg er nu på vej med flyveren til Las Vegas, og her venter årets største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence af dem alle, nemlig Miss Universe.

Som vinder af Miss Danmark 2012 er det nemlig hende, der skal repræsentere Danmark ved den store finale.

- Vi er naturligvis spændte på hvordan det vil gå vores dejlige repræsentant, personligt synes jeg, at hun er så typisk dejlig skandinavisk at hun forhåbentlig vil være med i toppen, når finalen afvikles den 19. december, siger en tydelig spændt National Director, Lene Memborg fra Miss Danmark Organisationen i Varde.

Miss Danmark-titlen forpligter, og af tidligere vindere kan nævnes supermodellen Helena Christensen.

Lige nu må vi så krydse fingre for, at Josefine klarer den godt over there.

Foto: Media.dk.