Mitt Romney overvejer at genopstille som præsident

Den amerikanske politiker Mitt Romney overvejer at stille op til præsidentposten i USA til det næste valg i 2016. Det skriver Wall Street Journal.

Den 67-årige Mitt Romney har tidligere sagt til flere journalister, at han ikke var interesseret.

Men nu skulle han ved et møde have sagt, at han overvejer at forsøge at blive republikanernes præsidentkandidat en tredje gang.

Romney forsøgte at blive republikanernes præsidentkandidat i 2008, men her blev det John McCain, der blev opstillet. Det lykkedes for han 2012 at blive opstillet, og her kæmpede han om vælgerne gunst mod Barack Obama, der vandt valget for demokraterne.

Og på et møde med konservative donatorer fredag har Mitt Romney sagt, at han "naturligvis" går efter at blive præsident.

- Han er mere åben overfor det baseret på de opfordringer, han har fået, siger en af Romneys seniorrådgivere.

Avisen skriver også, at en af deltagerne på mødet direkte spurgte Mitt Romney, om han ville være præsident - og til det svarede han "ja, selvfølgelig".

Den tidligere guvernør og kristne mangemillionær har ifølge Wall Street Journal ikke givet nogen tidsramme for, hvornår han vil offentliggøre sit kandidatur.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip