Modedronning dropper Kardashians bryllup

Intet var overladt til tilfældighederne, da Kim Kardashian og Kanye West lørdag blev gift i den italienske by Firenze. Parret havde inviteret hele 3000 gæster med til deres famøse bryllup, som hører til blandt historiens mest luksuriøse.

Men luksus i rå mængder var ikke nok til at lokke modebossen Anna Wintour med, skriver Female First.

Chefredaktøren på det amerikanske modemagasin Vogue, der i flere år har været tætte venner med Kanye West, blev nemlig væk fra brylluppet.

Wintours talsperson insisterer dog på, at der ikke ligger noget personligt bag den beslutning.

- Anna har i lang tid haft planlagt en familiesammenkomst denne weekend. Og derfor misser hun desværre brylluppet, fortæller hun.

Den 36-årige rapper har ifølge Female First måttet arbejde hårdt for at overbevise modedronningen om, at Kim Kardashian er god nok. Og arbejdet ser ud til at bære frugt. I hvert flad har den notorisk kritiske Wintour valgt at lade parret pryde forsiden af apriludgaven af den populære modebibel.

Kanyes fashionable veninde dukkede altså ikke op på den store dag. Til gengæld kunne parret fejre sig selv og kærligheden i selskab med celebre folk som rapperne Tyga og Big Sean, modellen Chrissy Teigen og skuespilleren Jaden Smith.

Newspaq

 

Dagens Gossip