Modige Nelli stoppede sexmonster efter sjov aften i byen

1000 kroner. Så meget blev 21-årige Nelli Solberg tilbudt for at have sex med en fremmed mand i Göteborg, skriver Expressen.

Men Nelli var hverken prostitueret eller havde lagt op til sex. Hun var bare en helt almindelig 21-årig på vej hjem fra byen en fredag aften.

- Jeg havde været ude med nogle af mine venner, da jeg gik hjem ved halv to-tiden, siger Nelli Solberg.

LÆS OGSÅJulia og Emma fortæller om livet efter en voldtægt

Og det var kort derefter midt i det centrale Göteborg, at hun stødte på manden, der forsøgte at presse hende til sex.

- Jeg er faktisk ikke sikker på, jeg kunne være sluppet af med ham igen, hvis det havde været et afsides sted, fortæller Nelli.

Hun prøvede at lyve over for manden ved at give sig ud for at være mindreårig, men manden pressede i lang tid på, indtil det lykkedes Nelli at slippe af med ham.

LÆS OGSÅ: 1 ud af 10 piger bliver voldtaget eller seksuelt misbrugt, inden de bliver 20 år

Mænd, der antaster unge piger på vej hjem fra en sjov aften i byen med den intention at have sex for penge, er langt fra en sjældenhed i Sverige.

Politiet opfordrer pigerne til at ringe efter hjælp, hvis de møder sådan en type. Og alternativt melde det efterfølgende.

Har du prøvet at blive antastet på den måde i Danmark? Så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til [email protected]

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip