MØ går danseamok i festlig video

23/03/2015 09:17

admin

Nyheder
Hun fester med indiske kvinder, hun ligger i en swimmingpool fyldt med rosenblade, og hun danser på toppen af en bus. Kort sagt lader det til, at den danske sangerinde MØ har det vildt i musikvideoen til nummeret "Lean On", som odenseaneren lægger vokal til. Sangen er lavet af dj-kollektivet Major Lazer og DJ Snake, og den vilde musikvideo, der er filmet i Indien, lagde Major Lazer op på deres officielle Youtube-kanal søndag. Og det var ifølge Diplo, frontmanden i Major Lazer, noget af en oplevelse at skyde musikvideoen i det asiatiske land. - Indien er meget specielt, og landets skønhed gjorde mig lamslået. Da vi turnerede som Major Lazer, var det fantastisk at se, hvor mange fans vi har der, og vi ville gerne inkorporere noget af den gode indiske stemning i vores musikvideo, forklarer han. Foruden sit nye supersamarbejde med Diplo og resten af Major Lazer har MØ tidligere arbejdet sammen med blandt andre superstjernen Iggy Azalea på nummeret "Beg For It". Se musikvideoen til "Lean On" lige her: Newspaq

Mest læste i dag

Hun fester med indiske kvinder, hun ligger i en swimmingpool fyldt med rosenblade, og hun danser på toppen af en bus.

Kort sagt lader det til, at den danske sangerinde MØ har det vildt i musikvideoen til nummeret "Lean On", som odenseaneren lægger vokal til.

Sangen er lavet af dj-kollektivet Major Lazer og DJ Snake, og den vilde musikvideo, der er filmet i Indien, lagde Major Lazer op på deres officielle Youtube-kanal søndag.

Og det var ifølge Diplo, frontmanden i Major Lazer, noget af en oplevelse at skyde musikvideoen i det asiatiske land.

- Indien er meget specielt, og landets skønhed gjorde mig lamslået. Da vi turnerede som Major Lazer, var det fantastisk at se, hvor mange fans vi har der, og vi ville gerne inkorporere noget af den gode indiske stemning i vores musikvideo, forklarer han.

Foruden sit nye supersamarbejde med Diplo og resten af Major Lazer har MØ tidligere arbejdet sammen med blandt andre superstjernen Iggy Azalea på nummeret "Beg For It".

Se musikvideoen til "Lean On" lige her:

Newspaq