MØ skriver sange i LA

Hun har haft et sindssygt år med hitparader, som hun har spillet koncerter med verden over og blevet belønnet for af anmeldere, i priser og fanskare.

Den danske supersangerinde MØ befinder sig i øjeblikket i den amerikanske storby Los Angeles, og noget tyder på, at den 26-årige odenseaner er i gang med at skrive på opfølgeren til sine megahits som "Pilgrim", "Don't Wanna Dance" og "Glass."

Det fremgår af et billede, som den energiske, fletningepige har lagt op på sin Instagram-profil.

- Palme-liv og sangskrivning ved havet, skriver MØ i hashtags til aftenbilledet af sig selv under palmerne i LA, hvor hun ifølge andre billeder på sin Instagram-profil har været de sidste tre ugers tid.

MØ har flittigt delt billeder af sig selv under sit amerikanske ophold, hvor hun også har haft tid til at lave ferieaktiviteter såsom poolbadning, vennehygge og afslapning oven på sit hæsblæsende og internationale succesår.

Hun fejrede Valentinsdag ved at dedikere den til venner og veninder gennem et billede af sine største idoler, pigegruppen Spice Girls, der stod for budskabet "Girl Power," som hun nu viderebringer i sine energiske optrædener og attitude.

Se billedet af MØ her: http://instagram.com/p/zLWq68rr15/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip