Mød 74-årige Marna og se hendes smukke nøgenfotos: Skønhed har ingen alder

Marna Clarke fra USA følte, livet var ved at være forbi, da hun hun for fire år siden rundede 70, og hun følte, at hun ikke længere kunne genkende sin egen krop. Men så tog Marna kameraet i den anden hånd, og resultatet er uovertruffent.

- Da jeg fyldte 70 år for nogle år siden, følte jeg, at jeg rundede et nyt og stort hjørne. Og jeg følte, jeg var på vej til enden af livets sti. Jeg havde brug for at se, hvad der var sket med min krop i løbet af årene, og jeg havde brug for at se den på et foto foran mig, og ikke bare kigge flygtigt på min krop i et spejl, fortæller Marna Clarke til Dagens.dk.

Hun begyndte at fotografere sin tynde, rynkede hud, sine leverpletter, og alt det, der er med til at gøre hende gammel.

- Jeg kan godt lide tanken om nøgenhed. For så er man ubeskyttet, udsat, åben, utilsløret, direkte og frimodig. Der er ikke noget, man kan skjule, og det er min måde at vise og fortælle sandheden om livet, siger hun til Dagens.dk.

- Når jeg er nøgen på et fotografi, viser jeg omverdenen, at jeg er ok med min krop. Og det håber jeg også, andre bliver. For vi er alle smukke, uanset hvor mange leverpletter eller gule tænder, vi har.

Dagens.dk har helt eksklusivt fået lov til at bringe to af Marnas fotos, hun selv har udvalgt, og som du kan se lige her. Vil du se flere, kan du besøge Marnas website.

 

Dagens Gossip