Mød Postmand Per, Jungledyret og Brandmand Sam på Bakken i påsken

24/03/2013 21:36

Ann Katrine Warren

Nyheder
I påsken kan børn i alle aldre møde en række kendte figurer fra tegneserier og tegnefilm på Bakkens friluftsscene. Alle fem påskedage indtager Postmand Per, Brandmand Sam, Jungledyret Hugo, Magnus og Myggen samt Bamse nemlig scenen. Postmand Per blev oprindeligt lanceret som en tv-serie i England i 1981. I Danmark er serien blevet vist på DR1 og DR Ramasjang. Postmand Per har en kat, Emil, der kan "mjave" på mange måder. Jungledyret Hugo er en dansk børnebogs- og tegnefilmsfigur. Jungledyret Hugo er den eneste af sin art og er kendt for at være det mest sjældne dyr i verden. Så derfor er der en masse mennesker, der prøver at få fat i Hugo. Magnus og Myggen er et univers målrettet mod børn opfundet i 1995 af Ole Ivanoff, og er kendt som både computerspil, tegnefilm, i bogform og som spil. Seriens hovedpersoner er Magnus (en muldvarp) og hans bedste ven Myggen (en myg). Bamse er en svensk tegneserie startet af Rune Andréasson i 1966. Serien handler om Bamse, verdens stærkeste og rareste bjørn, vennerne Lille Hopsa og Ole Opfinder, deres familier og fjender og deres oplevelse både hjemme, i fjerne egne og steder i overtroens verden. Brandmand Sam er modig, rolig og meget hjælpsom. Han keder sig aldrig på jobbet. Der er altid nogen i byen, som behøver hjælp - og Sam er bare den bedste til lige det med at hjælpe og redde folk ud af enhver knibe. Figurerne optræder på Friluftsscenen hver dag kl. 13.00 og kl. 15.00.

Mest læste i dag

I påsken kan børn i alle aldre møde en række kendte figurer fra tegneserier og tegnefilm på Bakkens friluftsscene. Alle fem påskedage indtager Postmand Per, Brandmand Sam, Jungledyret Hugo, Magnus og Myggen samt Bamse nemlig scenen.

Postmand Per blev oprindeligt lanceret som en tv-serie i England i 1981. I Danmark er serien blevet vist på DR1 og DR Ramasjang. Postmand Per har en kat, Emil, der kan "mjave" på mange måder.

Jungledyret Hugo er en dansk børnebogs- og tegnefilmsfigur. Jungledyret Hugo er den eneste af sin art og er kendt for at være det mest sjældne dyr i verden. Så derfor er der en masse mennesker, der prøver at få fat i Hugo.

Magnus og Myggen er et univers målrettet mod børn opfundet i 1995 af Ole Ivanoff, og er kendt som både computerspil, tegnefilm, i bogform og som spil. Seriens hovedpersoner er Magnus (en muldvarp) og hans bedste ven Myggen (en myg).

Bamse er en svensk tegneserie startet af Rune Andréasson i 1966. Serien handler om Bamse, verdens stærkeste og rareste bjørn, vennerne Lille Hopsa og Ole Opfinder, deres familier og fjender og deres oplevelse både hjemme, i fjerne egne og steder i overtroens verden.

Brandmand Sam er modig, rolig og meget hjælpsom. Han keder sig aldrig på jobbet. Der er altid nogen i byen, som behøver hjælp - og Sam er bare den bedste til lige det med at hjælpe og redde folk ud af enhver knibe.

Figurerne optræder på Friluftsscenen hver dag kl. 13.00 og kl. 15.00.