Møllgaard ekstatisk over forløsende mål

Det danske håndboldspil blev krampagtigt, og kontraspillet var ikke-eksisterende i anden halvleg mod Ungarn. Det var næsten ved at ødelægge kvartfinalen for Danmark, mener Henrik Møllgaard.

Danmark endte med at vinde 28-26 over Ungarn, som kun var bagud 26-27, da Møllgaard reelt lukkede opgøret med den sidste scoring fra en meget spids vinkel. Han husker målet tydeligt.

- Vi var endnu en gang røget ud i sådan lidt stress, og så blev det lidt spidst nede fra hjørnet.

- Armen var oppe, og der var heller ikke fantastisk meget tid tilbage, så der var ikke andet at gøre end at gå på den og stole på, at jeg trods alt havde nerverne i orden, siger Møllgaard.

Dommeren var tæt på at dømme nøl, men Møllgaard nåede at få afsluttet fra en vinkel, hvor man normalt kun ser venstrefløjen Anders Eggert forsøge sig.

- Jeg var da fint tilfreds med, at målmanden sprang uhæmmet langt ud, så jeg kunne få lov til at bruge min lange arm på indersiden. Det var næsten for godt til at være sandt, lyder det fra Skjern-spilleren.

- Det var fantastisk. Fuldstændigt. Det var en forløsning, for det var blevet rigtig krampagtigt for os. Men så fik vi lige et hul igen og vidste, at nu skulle vi egentlig bare stå imod i de sidste 40 sekunder, og vi havde to mål at give af.

- Så kunne vi lige pludselig ikke tabe kampen. Så vi skulle bare få løbet tilbage og se, om vi ikke kunne få ødelagt det for dem. Og det gik da heldigvis, konstaterer Møllgaard.

Danmark var på et tidspunkt i kampen foran med hele otte mål mod Ungarn. På fredag skal Danmark i semifinalen møde Kroatien. Kampen spilles 21.30.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip