Møllgaard vil tæske Island

De danske håndboldherrer kan - hvis alt flasker sig - sikre sig førstepladsen i gruppe B og dermed den på papiret nemmeste vej til knald eller fald-kampene ved VM.

Det kræver en dansk sejr over Island i aften, mens Makedonien ikke må vinde over Rusland i eftermiddagens tidlige opgør.

Henrik Møllgaard, der tirsdag var med til at slå Chile med 43-24, mener, at danskerne skal gøre alt for at få sikret den førsteplads.

- Det er sindssygt vigtigt for os at blive etter, så vi kan få så nem en vej som overhovedet muligt.

- Så skal vi ikke til at kigge på resultaterne i de andre puljer. Vi skal bare få gjort arbejdet færdigt, siger Møllgaard.

- Og det får vi chancen for mod Island. Den skal vi gribe, så vi ikke lige pludselig skal sidde og kigge på resultater i sidste runde og skal tvinges ud i at slå Makedonien, som kan få chancen for at hente os.

- Så vi skal levere en koncentreret indsats, hvor vi forhåbentlig vælter Island, og så ser det godt ud, mener Skjern-spilleren.

Han føler sig endnu ikke træt, selv om han har trukket et større læs end mange af de andre danske spillere, der har fået lov til at hvile mere.

- Jeg er vant til at spille meget hjemmefra. Det er selvfølgelig noget andet, fordi kampene ligger tæt på hinanden, og det er nogle tunge modstandere.

- Men jeg synes jo, det er fantastisk sjovt at spille. Og jeg får mine pauser nogle gange i angrebet, så det er jeg på ingen måde bange for. Vi får doseret det, så det passer, siger Møllgaard.

Danmark er allerede klar til 1/8-finalerne ved VM, men de to sidste kampe i det indledende gruppespil mod Island og Makedonien er afgørende for placeringerne i gruppen, hvor danskerne lige nu er nummer et med seks point.

Danmarks kamp mod Island går i gang klokken 20.15.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip