Mögers SF-ven: Thor vender tilbage

Selv om tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) netop har sagt farvel til dansk politik for at blive tv-vært på DR2, så spekuleres der allerede i muligheden for et politisk comeback

SF's politiske ordfører, Jesper Petersen, har ikke opgivet håbet om at få Thor Möger tilbage på holdet.

- Jeg hæfter mig ved, at han fortsat er medlem af SF, men ikke aktivt kan være politiker, mens han er tv-vært. Det er jo forståeligt nok. Kender jeg Thor ret, har vi dog ikke hørt det sidste til ham i dansk politik, siger Jesper Petersen.

Både Jesper Petersen og Thor Möger Pedersen har været en del af den såkaldte børnebande i SF, der under Villy Søvndals formandsperiode arbejdede for en mere midtsøgende kurs.

Og ifølge Jesper Petersen har SF meget at takke Thor Möger Pedersen for.

- På SF's vegne vil jeg begræde, at han ikke er på kandidatlisten for nuværende. Thor var med til at brede SF's politik og projekt ud til flere end vores traditionelle kernevælgere og havde altid almindelige danskere, som de er flest, for øje i sin politiske tænkning.

- Når partihistoriens kapitel om, hvordan SF lykkedes med at komme i regering, skal skrives, vil Thor og Søvndal være dem, vi primært skylder tak, siger Jesper Petersen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip