Mor efterlader sin 10 måneder gamle baby på togperron

Politiet i New York har anholdt en 20-årig kvinde for at efterlade sit barn i en klapvogn på en togperron.

Den 20-årige mor, Frankea Dabbs, var rejst hele vejen til New York fra North Carolina med sin 10 måneder gamle datter, Milaney.

På stoppestedet Columbus Circle i undergrundsbanen trådte Dabbs ud på perronen med klapvognen og satte den fra sig. Herefter hun gik tilbage ind i toget, før dørene lukkede sig, og hun kørte væk. Det skriver WRAL.com.

Læs også: Kvinde myrder eks’ens nye kæreste og efterlader koldblodig hilsen

En bekymret passerger så den efterladte klapstol på perronen og blev stående ved den i 20 minutter for at vente på moderen. Men hun kom aldrig tilbage.

Den opmærksomme passager kontaktede togpersonalet på stationen, og barnet blev overladt til politiet, som straks efterlyste kvinden med hjælp fra overvågningsbillederne.

Senere blev Dabbs genkendt i nærheden af Central Park, og politiet kunne pågribe hende.

Læs også: Nu er det sket igen: Endnu et spædbarn efterladt i glohed bil

- Hun følte, at hun ikke kunne tage sig af barnet, og at det var bedst, hvis hun efterlod det et offentligt sted, fortæller talsmand for Politiet i New York, Stephen Davis til WRAL.com.

Under afhøringen fortalte Dabbs desuden, at hun var hjemløs, og at barnets far var blevet myrdet hjemme i North Carolina.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Dabbs sidder nu i fængsel, og hun har tidligere fået domme for prostitution og indbrud.

Den 10 måneder gamle Milaney har ikke taget skade og er nu i myndighedernes varetægt, men Dabbs' far håber, at barnet kan blive bragt tilbage til North Carolina.

 

Dagens Gossip