Mor finder ud af, hvad hendes søn laver på sit værelse – og gør det eneste rigtige ved ham

Debra London er mor til James London på 24 år. Han boede indtil for nyligt hjemme i sin mors hus i Pennsylvania i USA.

Noget sagde hende dog, at han var ude på ballade, og hendes instinkter var rigtige. Hun fandt ud af, at James havde et helt laboratorium på sit værelse, hvor han fremstillede metamfetamin.

- Jeg blev nødt til at tage den største beslutning, en forælder nogensinde har taget. Jeg blev nødt til at melde ham til politiet, siger den ulykkelige mor, ifølge Opposing Views.

Hun gjorde det både af hensyn til ham, men også af hensyn til andre, der kunne risikere at tage skade af stofferne, sønnen fremstillede.

Læs også: Dansk pædofili-monster fængslet i Letland

Politiet rykkede ud og anholdt James, og der blev tilkaldt en særlig enhed i politiet, der afsikrede hjemmet, fordi nogle af stofferne kunne være sprængfarlige.

- Da han blev ført væk kiggede han på mig og sagde ’mor, du ved, at det her betyder fængseltid for mig’.  Jeg sagde ’ja, men det er enten fængsel eller en dødsdom for dig. Det er enten eller’. Efter at de lagde ham i håndjern og førte ham væk, bad han mig give ham et kram, uddyber Debra London.

Hun håber, at sønnen vil forstå hendes beslutning.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip