Mor føder på bagsædet af en bil og tweeter om det: Hun havde ikke regnet med denne reaktion

Beth Newell skulle til at opleve et af sit livs største øjeblikke: Fødslen af sin lille datter - hende og sin mands andet barn.

Som de fleste andre mødre pakkede hun sine ting og satte sig ind på bagsædet af familiens bil, da hun fik veer, så de kunne komme på hospitalet hurtigst muligt.  

Kort efter fødte hun dog sin datter på selvsamme sæde, inden de nåede frem til sygehuset.

Læs også: Jordemoder gør klar til fødsel, men vent til kameraet zoomer ind på babyen

Alle, der har set en fødsel, ved, hvor meget det sviner, og parrets Honda var dermed heller ikke gået fri for blod og slimplamager på sæderne. 

Beth besluttede sig for at fejre oplevelsen ved at skrive en besked på Twitter til omverdenen om hende og mandens skøre, men dejlige oplevelse. I tweetet henvendte hun sig direkte til bilproducenten Honda som en slags joke og skrev:

- @Honda (til Honda red.). Tidligere i dag fødte jeg min datter på bagsædet af en Honda Fit. Det er noget rod. Kan jeg få en gratis bil?

Selvom hun taggede Honda, dvs. henvendte beskeden direkte til Hondas Twitter-profil, havde hun ikke regnet med at få svar. Men Honda skrev:

- Tillykke med din smukke lille datter. Vi vil meget gerne have dine kontaktoplysninger, så vi kan se, hvad vi kan gøre. Send dem gerne til os.

Kort tid efter opdaterede Beth igen sin profil - denne gang med ekstra godt nyt, fordi Honda havde besluttet at give hendes bil en ordentlig omgang rengøring på firmaets regning og lidt til:

- Honda tak for gratis efterfødsels-rengøring, lånebil og bleer, skrev Beth Newell således. 

Se beskederne nedenfor:
 

Svaret kom kort tid efter:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip