Mor gør klam opdagelse: “Det køber jeg aldrig igen”

Foto: Facebook

En mor har delt en række billeder på Facebook, efter hun gjorde et klamt fund.

En mor har delt fotos på Facebook for at advare andre forældre. På billederne ses flere stykker badelegetøj, som moren har skåret op. Indeni kan man se, hvordan de er helt sorte af mug, skriver Ladbible. 

Foto: Facebook.com

"Jeg skar mine børns badelegetøj op, og det er overflødigt at sige, at de alle ryger i skraldespanden, og jeg vil aldrig købe det igen, og jeg vil anbefale, at du gør det samme,” skriver moren til billederne, hvor man se, at legetøjet er helt muggent indeni, og tilføjer:

"Jeg renser badelegetøjet til mine børn, men du kan ikke tørre dem helt indeni, derfor vokser der mug, fordi det er vådt," konstaterer hun. 

Foto: Facebook.com

Det kan gå helt galt

Det er ikke lang tid siden, at vi skrev historiern om lille Baylor, der nær havde mistet synet på grund af badelegetøjet.

Baylor havde i badet ved et uheld sprøjtet sig selv i øjet med noget af badelegetøjet. Selvom øjet var en smule rødt, tænkte moren Eden Strong ikke videre over det og slog det hen med, at det nok bare var irritation. Men pludseligt opdagede hun, at  Baylors ene øje var vokset til dobbelt størrelse. Samtidig var øjet meget rødt. Farven begyndte hurtigt at brede sig ned over drengens kind, og så blev moderen først bange, fortalte hun. 

”Hans øje var så hævet, at den hvide del bulede ud mellem hans øjenlåg, og hans iris blev sløret. Han føltes varm at røre ved, og da jeg tog hans temperatur, viste det sig, at han havde en raserende feber," skrev Eden.

Da de ankom til hospitalet, fortalte lægerne hende, at Baylor var tæt på at have mistet synet. Så galt gik det heldigvis ikke. I løbet af noget tid helede lille Baylors øje af sig selv. Han slap med en skræk i livet men synet i behold. Lægerne kunne desuden fortælle, hvad der er skyld i infektionen. 

“Jeg vidste godt, at badelegetøjet kunne blive fyldt med vand, Jeg har set billeder, hvor mødre har skåret dem op og opdaget en stor mængde svamp indeni. Så jeg pressede dem altid tomme for vand efter hvert bad, rensede dem ugentligt og holdt dem regelmæssigt op mod lyset for at se efter svamp,” skrev Eden og fortsatte:

“Men jeg var ikke klar over, at fordi de aldrig bliver 100 procent tørre indeni, så kan der kan gro bakterier indvendigt,” tilføjede hun, og det var netop disse bakterier, der var skyld i hændelsen, og det fik Eden til at advare andre forældre.

Foto: Facebook.com

 

Foto: Facebook.com

 

 

 

 

Dagens Gossip