Mor taler ud: Jeg rev min baby ud af munden på ræven

28-årige Hayley Cawley fra Bromley i det sydøstlige London fik sig forleden en oplevelse, hun desværre nok aldrig glemmer, da hendes spædbarn, Dennie, blev angrebet af en ræv.

Nu taler hun ud i et stort interview i The Sun.

Ræven havde trukket barnet ud af sin seng. På gulvet stod den og gnaskede løs på den fire uger gamle babys arm.

- Den ville ikke give slip, så jeg greb Dennies håndled og rev det ud af rævens mund, siger hun.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Hayley Cawley fortæller til avisen, at hun oplevede det frygtindgydende øjeblik som om, at ræven slæbte hendes lille dreng rundt, som var han en kylling. Hun uddyber:

- Jeg løb hen til Dennie og så, ræven forsøgte at trække ham ud gennem døren. Den havde Dennies venstre hånd mellem sine kæber. Dennies ansigt var dækket af blod.

- Dennies hoved kom i klemme i døren, og ræven kunne ikke få ham med ud.

- Jeg sparkede den hårdt, men den ville ikke give slip. Jeg var bange for, den ville bide endnu hårdere - og så langede jeg ud efter den med min hånd.

Hayley Cawley skreg, ifølge The Sun, efter hjælp og trak så babyens arm ud af rævens mund.

- Den viste tænder og knurrede.

- Jeg bøjede mig ned og tog mit barn op. Jeg husker, at jeg kiggede på ræven og lukkede døren stille og roligt.

Herefter gik den 28-årige mor i panik over, hvad der var hændt. Men hun bevarede akkurat fatningen. Nu er hun lykkelig over, at hun reagerede så hurtigt.

- Havde jeg været der et par sekunder senere, så havde ræven måske slæbt mit barn med ud, og måske havde jeg aldrig set ham igen.

Ræven havde påført den lille dreng en del skrammer. Men endnu værre, så var en finger også bidt af.

- Jeg kunne ikke se på Dennies hånd. Jeg trak ærmet på hans trøje ned og forbandt ham.

Efterfølgende blev lille Dennie bragt til hospitalet, og efter en omfattende operation fik lægerne sat hans finger på igen.

Det hele endte altså godt, men den unge mor ønsker myndighederne ind i sagen. Der skal gøres noget ved byrævene i London, mener hun.

- Jeg plejede at være en af dem, der siger, at ræve er harmløse, vilde dyr, der er mere bange for os, end vi er for dem. Nu tror jeg, der skal gøres noget for at slippe af med de ræve, der render rundt omkring folks huse. Hvis en hund havde gjort dette, ville den blive aflivet. Men denne ræv er stadig derude og kunne gøre det igen. Jeg ville hade, hvis det skete for et andet barn.

Faktisk er det ikke første gang, det er sket i London. i Juli 2002 blev et 14 dage gammelt barn bidt i sit hjem i Dartford, Kent. Og i september 2003 blev et fire-årigt, sovende barn angrebet i sit soveværelse i det nordlige London.

 

Dagens Gossip