Mor til to døde efter at have brugt kendt hårfarveprodukt

Den britiske kvinde og mor til to, Julie McCabe, farvede af og til sit hår med en hårfarve fra mærket L'oreal. Men så begyndte hun pludselig at få hævelser og udslet på kroppen.

Hun opsøgte straks sin læge og kom senere også på hospitalet.

Men lægerne var ikke i stand til at finde ud af, hvad der forårsagede hendes pinsler. I alt 20 gange forsøgte hun at få svar på, hvorfor hendes krop pludselig reagerede så voldsomt.

I d. 30. oktober 2012 faldt hun pludselig om og gik efterfølgende i koma. Hun vågnede aldrig op og døde d. 30. november 2012. Det skriver Mirror.

Det lykkede efterfølgende lægerne at fastslå, hvad der gav den 39-årige kvinde de mange hævelser og udslet og i sidste ende var årsagen til hendes død.

Læs også: Advarsel til allergikere: Skjulte mandler i kendt krydderiblanding

Julie McCabe havde fået en allergisk reaktion på den hårfarve, hun af og til brugte fra mærket L’oreal.

Hun fik udleveret creme på hospitalet til at afhjælpe udslet og hævelser, men lægerne opdagede ikke, at det var hårfarven der forårsagede Julies voldsomme reaktion, før det var for sent.

Den britiske mor til to fortsatte intetanende med at farve sit hår og døde til sidst pga. den allergisk reaktion. Hun var desuden allergiker og led af både astma og høfeber.

Hendes familie har rejst sagen ved domstolene i Skipton Magistrates Court i England, da de mener at det er kemikaliet paraphenylenediamine (PPD), der har forårsaget den voldsomme allergiske reaktion hos den 39-årige mor. Flere læger afgiver i disse dage forklaring i sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip