Mor til mobbeoffer fik nok: Angreb to unge piger

Joanne Higgs, 33, fra Middleton valgte at tage sagen i egen hånd, da politiet angiveligt ignorerede hendes råb om hjælp, efter at hendes 14-årige datter var blevet chikaneret og mobbet på internettet og tævet i skolegården af to jævnaldrende piger, skriver manchestereveningnews.co.uk.

- Jeg prøvede at fortælle politiet om det. Disse børn hånede mig på gaden og hang ud foran mit hjem. De råbte ad mig og min datter, siger Joanne HIggs, der hævder, at hun forsøgte at løse det i samarbejde med skolen og nogle af forældrene.

- Jeg ville bare have dem til at stoppe med at chikanere min datter. Hun havde allerede lidt nok, siger Joanne Higgs, der fik nok, da en stor gruppe unge samlede sig foran familiens hus og truede med at smadre vinduerne.

- Jeg ville bare have det til at stoppe én gang for alle, fortæller moderen, der derfor tog sagen i egen hånd.

Hun skulle angiveligt have jagtet én af pigerne ned ad gaden og overfaldet hende, og slået den anden pige, da hun forsøgte at gribe ind.

Joanne Higgs fik en betinget dom på 15 uger for hvert af overfaldene og dømt til at betale erstatning til ofrene.

Læs også: Danske Skoleelever: Mobning er skolernes ansvar

Hun fortæller, at hun godt ved, hun handlede forkert, da det til sidst slog klik for hende efter to års mobning af hendes datter.

- Men jeg reagerede ud fra mine følelser på det tidspunkt. Jeg synes ikke, jeg er offeret - det er min datter der har været offeret i al det her, siger Joanne Higgs, der indrømmer at have slået de to unge piger og skubbet dem til jorden.

- Jeg ved godt, det var forkert, men jeg er ikke en bølle, siger hun til avisen.

Middleton Technology School håber ikke, at Joanne Higgs forsøger at give skolen skylden for hele miseren og tager stærkt afstand fra hendes handling.

- Skolen er forfærdet og væmmes ved, at studerende er blevet angrebet på den måde af en voksen, fortæller skoleinspektør Allison Crompton.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip