Mordmistænkt død: Politimænd ville tjekke ham ind som bagage i lufthavn

29/06/2014 16:21

Ninna Andreasen

Nyheder
Den 36-årige Sergei Kozhemyakin mistede livet, efter to politimænd fjernede ham fra et hospital uden for Moskva. Det efterlod lægerne på hospitalet i dyb undren, skrev Life News i fredags. I mellemtiden tog betjentene den 36-årige, som var mistænkt for mordet på Arkady Georgiadi - en assistent til borgmesteren i Stavropol - med til lufthavnen Vnukovo i Moskva. Det skriver Moscow Times. Personale hos selskabet UTair nægtede at lade politifolkene tjekke den mordmistænkte ind som bagage, selvom de blev truet med at blive sigtet for at forhindre politiets arbejde. Efterfølgende kom betjentene den mistænkte i håndjern og fastgjorde ham til en bænk, mens de tog en lur. Da de vågnede flere timer senere, kunne han ikke trække vejret. Lufthavnspolitiet alarmerede derfor en ambulance, men de to politibetjente nægtede at lade ham komme på hospitalet. Derefter døde manden.

Mest læste i dag

Den 36-årige Sergei Kozhemyakin mistede livet, efter to politimænd fjernede ham fra et hospital uden for Moskva.

Det efterlod lægerne på hospitalet i dyb undren, skrev Life News i fredags.

I mellemtiden tog betjentene den 36-årige, som var mistænkt for mordet på Arkady Georgiadi - en assistent til borgmesteren i Stavropol - med til lufthavnen Vnukovo i Moskva.

Det skriver Moscow Times.

Personale hos selskabet UTair nægtede at lade politifolkene tjekke den mordmistænkte ind som bagage, selvom de blev truet med at blive sigtet for at forhindre politiets arbejde.

Efterfølgende kom betjentene den mistænkte i håndjern og fastgjorde ham til en bænk, mens de tog en lur.

Da de vågnede flere timer senere, kunne han ikke trække vejret.

Lufthavnspolitiet alarmerede derfor en ambulance, men de to politibetjente nægtede at lade ham komme på hospitalet. Derefter døde manden.