Morgan Freeman: Sex er min ungdomskur

Der er ingen tvivl om, at den amerikanske skuespiller Morgan Freeman trods sine 77 år ikke har lagt seksuallivets glæder bag sig.

I hvert fald hvis man skal tro hans udtalelser til det amerikanske magasin Shortlist, hvor skuespilleren i et nyt interview fjerner sløret fra hans vigtigste våben i kampen mod alderdommen - sex.

- Hvis du kan få nok af det, så holder det dig ung. Det hele handler om din egen tilgang til dig selv, ikke sandt? Så hvis du har nok medlemmer af det modsatte køn, der fortæller dig, at du er sexet, og som beviser det for dig, så er du aldrig gammel, fortæller Freeman.

Og hvad er så Morgan Freemans hemmelighed i det store spil om mænd og kvinder? At lade dem være, lader det til.

- Jeg tror virkelig på, at hemmeligheden er ikke at jage dem. De kommer til dig. Og når de kommer til dig, så siger du: "OK. Sødt." Prøv ikke at blive bemærket. Hvis du skal anstrenge dig for at gøre dem opmærksomme på dig, så er det nok en fejltagelse, lyder det fra den tilsyneladende ganske erfarne skuespiller.

At Morgan Freeman har været opmærksom på sin alder i det meste af sin karriere, er der ingen tvivl om. Han fik først sit gennembrud i filmen Street Smart i en alder af 50 år.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip