Mormor jagtede Sidney Lee med kæmpe kagerulle

Reality-stjernen Sidney Lee, der er kendt for vilde byture, fik sig en noget anderledes bytur i weekenden, skriver han på Facebook.

På et diskotek mødte han to jyske piger og en fyr der enten hed Lasse eller Bjørn. Søndag morgen ved 5-tiden forlod de diskoteket og kørte hjem til den ene pige, der er 18 år gammel.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

De kommer hjem til stor lejlighed, hvor de hygger med dårlig popmusik og lunkent Bacardi Breezer. Pludseligt spørger en stemme, der senere viste sig den 18-åriges mormor, pigen:

- Anne Sofie, er det dig? Du har ikke herrebesøg, vel Anne Cecilie, jeg synes bestemt jeg hørte stemmer.

Der blev helt stille, fortæller Sidney Lee, der i panik gemte sig bag gardinet. Den anden fyr gemte sig under dynen, men både arme og ben var synlige. Pigens mormor kommer ind i værelset og opdager de to fyre.

I døråbningen stod mormoren med en kæmpe træ-kagerulle i hånden.

- Mormor der nu er helt ovre på den side af det kæmpe værelse, vender sig lynhurtigt om, og stikker nu i løb, direkte over imod mig med den enorme trærulle rejst i sin højre hånd, og jeg tænker: "Det sker bare ikke det her!" Og nu springer jeg frem fra mit skjul, i denne modsatte retning af mormor, igennem den store herskabslejlighed, imens jeg febrilsk prøver at få min jakke på, jeg kan nu høre inden fra gangen at hun har fundet den anden fyr! Og hun tydeligvis ikke er tilfreds med at han er i hendes barnebarns seng. Mormoren slog mig over skinnebenet med kagerullen, skriver Sidney Lee blandt andet i sin statusopdatering.

Sidney Lee stikker af, men her slutter nattens udskejelser dog ikke. Han væltede nemlig i hæk. Og med bukserne nede stoppede en taxa med tre kvinder omkring 25 år foran ham. De spurgte om han ville med til afterparty i Hellerup.

- Og det et er så efter det her, at jeg ikke kan huske særligt meget mere af aftenen, et Black-out, om man vil, på grund af massive mængder af sprut. Men det hele ender så med at jeg vågner op min egen seng, med tøj og patron-bælte på, hvordan fanden i helvede jeg kom hjem, kan jeg på ingen måde huske, lyder det fra Sidney Lee.

 

Dagens Gossip