Morsingboerne får endelig ny praktiserende læge

Stefanie Nolting kommer direkte fra en praksis i Nordborg på Als og har nu valgt at søge til Nordjylland, hvor hun starter 11. marts 2013.

Det afskrækker ikke Stefanie Nolting, at de praktiserende læger på Mors har flere patienter end gennemsnittet.

Stefanie Nolting oplever derimod, at der er mange muligheder i Nordjylland, og hun er blevet taget godt imod. Hun får både økonomisk støtte til at komme i gang og vejledning i forhold til det administrative arbejde, i opstart af egen praksis.

- Jeg har mødt en stor hjælpsomhed her og glæder mig meget til at komme i gang. Det tiltrækker mig, at jeg får egen praksis i et behandlerhus, hvor der er kort afstand til diagnostisk udredning, jordemoderkonsultation og speciallæger, siger Stefanie Nolting.

Det glæder regionsrådsformanden Ulla Astman, at der nu er lavet en aftale med en ny læge.

- Det er den bedste nyhed på området i år. Det viser tydeligt, at den massive indsats, der er gjort for at skaffe flere læger til yderområderne i vores landsdel ikke er skudt helt ved siden af. Nu håber vi på at kunne høste frugten af det store arbejde, der er lagt i det og byder Stefanie Nolting velkommen til Region Nordjylland, siger Ulla Astman.

Stefanie Nolting er uddannet læge fra Frankfurt am Main i Tyskland, hvor hun var praktiserende læge i 15 år. Hun fik sin speciallægeanerkendelse i 2004, som blev konverteret til en dansk speciallægeanerkendelse i 2010. Hun har siden da været ansat som praktiserende læge på Als.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip