Mors/Thys Mørk: Troede ikke det kunne blive vildere

Marcus Mørk var igen torsdag en markant profil hos Mors/Thy, da holdet i en heksekedel i Nykøbing pillede brodden af Aalborg og besejrede den nordjyske gigant 25-23 i den første af to DM-semifinaler.

- Det var helt fænomenalt. Man troede ikke, det kunne blive vildere. Og så lægger de lige lidt på. Det er helt fantastisk, sagde Marcus Mørk til TV2.

Han føler sig dog på ingen måde sikker på, at tomåls-sejren er nok til en finaleplads.

- Nej, nej nej, det var første halvleg, og vi har et fint udgangspunkt. Men vi kunne have tabt med syv her. Så det er fint indtil videre, sagde han.

Aalborgs norske stjerne, Kristian Kjelling, har da heller ikke opgivet håbet om en finaleplads, selv om nederlaget ikke var en del af hans og holdets gameplan.

- Vi tager til hver kamp for at vinde, og det havde vi også regnet med. Jeg forventer dog, at vi tager dem på hjemmebane. Vi er bagud med to, men det skal vi kunne klare i Aalborg. Næste kamp afgør alt, sagde nordmanden til TV2.

Kjelling mente, at Aalborg udnyttede holdets chancer for dårligt og manglede niveau både i defensiven og på keeperposten, hvor Aalborg i svenske Johan Sjöstrand og norske Ole Erevik ellers har dobbelt landsholdsklasse.

- Vi brænder for meget. Men det er svært at spille mod deres forsvar. De kommer langt frem, og det bliver for meget slåskamp. Men vi må have vores målmænd og vores forsvar op på det niveau, vi er vant til. Det er ikke så tit, at vi skifter målmænd så mange gange som i dag, sagde Kristian Kjelling.

 

 

 

 

Dagens Gossip