Morten Olsen: Bliv i Ajax, Eriksen

Christian Eriksen har haft et godt 2012 i Ajax Amsterdam, og spørgsmålet er nok, hvor længe hollænderne kan holde på det danske midtbanetalent.

Men står det til landstræner Morten Olsen, bør Christian Eriksen ikke have travlt med at komme væk fra mesterklubben.

- Det ville være en dårlig idé. Der ligger så mange gode opgaver. De spiller om mesterskabet, de er med i toppen og er stadig i Europa League og skal spille vigtige kampe, siger han til sporten.tv2.dk.

Morten Olsen mener, at Eriksen stadig er en spiller i udvikling, og at det også bør spille en rolle, når kreatøren tager næste skridt i fodboldkarrieren.

- Det handler mange gange om, hvilke muligheder, der så ligger. Men det er Christian fornuftig nok til at finde ud af, siger Olsen.

Han peger dog også på, at Eriksen trods sine unge alder allerede har samlet masser af international erfaring med landsholdet og i Champions League.

Der findes ikke mange europæiske topklubber, som ikke er blevet sat i forbindelse med 20-årige Christian Eriksen på et tidspunkt.

Alene i 2012 har rygter kædet ham sammen med klubber som Manchester United, Tottenham, Paris Saint-Germain, Liverpool og Real Madrid.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip