Morten Olsen dropper Rommedahl

Dennis Rommedahls navn manglede, da fodboldlandstræner Morten Olsen mandag udtog 20 spillere til næste uges testkamp mod Tyrkiet i Istanbul.

Landsholdsveteranen kommer heller ikke med, hvis landstræneren senere efterudtager en til tre spillere, hvilket Morten Olsen pønser på.

- Jeg læser hist og pist, at Rommedahl ikke er en klubspiller, men jeg vil endnu engang forsvare ham. Det bliver jeg nødt til.

- Som jeg ser det, så har Rommedahl spillet alt for mange kampe på 80, 85, 90 procent, fordi han i Brøndby er hentet som en vigtig spiller, og så vil han også gerne vise det. Men han har ikke vist det, han skulle, så det er på tide, at Rommedahl bliver fit.

- Han har alt for mange problemer muskelært og med hæl og tå og så videre, og så kan du ikke præstere på nationalt eller internationalt niveau, siger Morten Olsen.

I øjeblikket døjer Rommedahl med lyskeproblemer, og kantspilleren var derfor heller ikke med, da Brøndby søndag tabte 0-3 hjemme til OB i Superligaen.

Morten Olsen har bestemt ikke afskrevet Rommedahl til 2013.

- Det er Brøndbys valg, hvornår de vil bruge ham, men når vinterpausen kommer, må han få de behandlinger, der skal til, og så håber vi, at vi kan se ham igen til testkampen i februar.

- Vi har brug for en fit Rommedahl. Hans speed har vi brug for. Sådan er det, siger landstræneren.

Kampen mod Tyrkiet spilles på onsdag i næste uge.

 

Dagens Gossip