Morten Olsen forsvarer udskældt spiller

Fodboldlandsholdets venstreback Simon Poulsen slipper sjældent af sted fra en landskamp uden kritik. Og ofte er den kritik forfejlet.

Det mener landstræner Morten Olsen, som peger på, at Simon Poulsen leverede en fin præstation i fredagens 3-0-sejr ude over Tjekkiet, men alligevel blev et par småfejl fremhævet i medierne.

- Simon spillede en rigtig god kamp som holdspiller. Alle laver små fejl. Det gør dem, som spillede en fantastisk kamp også, men de fejl bliver nogle gange ikke bemærket.

- Jeg synes, at mange har en forkert indgangsvinkel til Simon Poulsen. Hver gang han har lavet bare en lille fejl, så har han spillet en dårlig kamp, forklarer Morten Olsen.

- Vi synes, at han spillede en god kamp både forsvars- og angrebsmæssigt. Det er det vigtigste både for holdet og for ham selv, fastslår landstræneren.

Morten Olsen bed især mærke i, at Simon Poulsen defensivt tog pynten af Tjekkiets kantspiller Matej Vydra, som til dagligt er en nøglespiller i Watford fra den næstbedste engelske række.

- Jeg har i mange kampe med tjekkerne set, at Vydra, som er en af profilerne i Championship i England, og som scorer mange mål, komme forbi sine modstandere. Han kom ikke forbi Simon Poulsen, påpeger Morten Olsen.

Danmark møder i aften Bulgarien i Parken. VM-kvalifikationskampen går i gang klokken 20.15.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip