Morten Olsen håber på Vestergaards Werder-skifte

Ifølge tyske medier er den danske fodboldspiller Jannick Vestergaard tæt på at skifte fra den ene bundesligaklub til den anden.

Avisen Kreiszeitung Syke, som følger Werder Bremen tæt, skrev mandag, at den 22-årige forsvarsspiller er på vej til netop Werder Bremen fra Hoffenheim.

Et sådan skifte ville være godt, mener landstræner Morten Olsen.

- Jannik kender Bundesligaen, og han har også gjort det godt i Bundesligaen på et tidspunkt. På det seneste har han ikke fået så meget spilletid, og det handler for ham at få kampene i benene nu.

- Det ville være godt for ham at komme til en klub i den samme turnering, for så har han en fornemmelse af, at her hører han til, og her kan han præstere. Det ville sikkert være glimrende for ham.

- Bundesligaklubber er lig med topklubber. Werder Bremen er en traditionsklub, og kan vi få vores spillere til sådan nogle klubber, så skal vi være tilfredse. Det er et godt sted at være, siger Morten Olsen.

Vestergaard skiftede i 2010 til Hoffenheim fra Brøndby. Han har tidligere været fast inventar i startopstillingen i Hoffenheim, men i denne sæson har spilletiden været yderst begrænset.

Han er anfører på det danske U21-landshold, som til sommer skal kæmpe om EM-titlen i Tjekkiet.

Werder Bremen overvintrer som tredjesidst i Bundesligaen og er dermed smurt godt ind i nedrykningskampen. Hoffenheim bejler til europæiske pladser som nummer syv.

Bundesligaen genoptages på fredag med topkampen mellem Wolfsburg og Bayern München.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip