Morten Olsen inviterer Conboy med til Tyrkiet

Endnu engang havde landstræner Morten Olsen fundet et nyt navn frem til blokken, da han mandag offentliggjorde sin landsholdstrup til testkampen mod Tyrkiet i næste uge.

Det drejer sig om den tidligere Esbjerg-spiller Kevin Conboy, der nu tjener sine penge i hollandsk fodbold hos NEC Nijmegen.

Conboy skiftede fra Superligaen til Æresdivisionen i 2011, og her har han altså gjort det så godt, at Olsen har besluttet sig for at give ham chancen i A-landsholdssammenhæng.

Til VM-kvalifikationskampene mod Bulgarien og Italien i oktober udtog Olsen AGF-spilleren Casper Sloth for første gang, og senere indkaldte han en anden debutant i form af Emil Larsen fra OB. Begge har fået genvalg og er med i flyet til Istanbul.

Til gengæld er der ikke blevet plads til Dennis Rommedahl fra Brøndby, der ellers har været nogenlunde fast mand i Olsens tid som landstræner.

Kampen mod Tyrkiet spilles onsdag 14. november klokken 20 dansk tid, og det er niende møde mellem de to nationer.

Kun en enkelt gang er det lykkedes for Tyrkiet at besejre Danmark, mens fire opgør er endt uafgjort.

Det seneste møde mellem de to nationer daterer sig tilbage til september 2005, hvor VM-kvalifikationskampen i Istanbul endte uafgjort 2-2.

I aftalen med tyrkerne har Dansk Boldspil-Union betinget sig, at Tyrkiet kommer på genvisit i Danmark. Det sker enten i 2013 eller 2014 på et endnu ikke fastlagt stadion.

 

 

Dagens Gossip