Morten Olsen langer ud efter superligaklubber

Når Danmarks A-landshold skal spille venskabskamp mod Montenegro om en uge, så kan det meget vel blive med flere U21-landsholdsspillere.

Indtil videre er der ikke dukket en eneste spiller fra Alka Superligaen op i landsholdslejren i Helsingør, og det er uvist, hvor mange der bliver frigivet af de hjemlige klubber til kampen mod Montenegro.

- Jeg kan sagtens stille hold, men det går ud over U21-landsholdet. Der er ikke andre, siger Morten Olsen.

Mens Danmark skal spille mandag 8. juni mod Montenegro, så skal U21-landsholdet møde Sverige blot tre dage senere.

- Det går ud over U21-holdets forberedelser til EM-slutrunden, fordi de har en kamp på næste torsdag mod Sverige.

- Hvis vi ikke må bruge de hjemlige spillere, så kommer jeg til at bruge de udenlandske og U21-spillerne. Ellers må vi finde nogle andre løsninger, siger Olsen.

Landstræneren er tydeligvis ikke helt tilfreds med situationen, men prøver at udtrykke sig i diplomatiske vendinger.

- Vi prøver at få de bedste forberedelsesmuligheder, som vi nu engang kan få. Det er også mit job. Om jeg så bliver upopulær i visse kredse, det interesserer mig på sin vis ikke.

- Det eneste jeg kan sige, er, at man skal arbejde respektfuldt over for hinanden. Vi har på A-landsholdet gennem tiderne sparet spillere, hvis vores klubber har været med i Europa i december.

- Hvis vores klubber er overvintret - som det så smukt hedder - og skulle spille i Europa i februar, så har vi heller ikke udtaget dem til ligalandsholdet i januar.

- I et lille land som vores skal vi da hjælpe hinanden, så det går godt for både klubber og A-landsholdet. Nu har vi endda samtidig et U21-hold, som får en dårligere forberedelse, siger Olsen.

Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen er i øjeblikket de eneste med skader, oplyser landstræneren i øvrigt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip